12.Juni - Kinsail, Irland

Ryddings og tørk etter havkryssEtter å ha følgt havferdene, både Karibien-Azorene og Azorene-Irland, med spenning på “Tempest-nett” (www.seiltur.no/atlanterhavet) fra gamlelandet var det dags for det faste mannskapet på Pigalopp å mønstre på igjen.  Vi landet i Dublin med samme fly som Arnt på Tempest, selvfølgelig vel koordinert. På flyplassen møtte vi avtroppende mannskap på Tempest og Pigalopp, hhv Benedikte og Trond, og nøkkel til leiebilen ble overlevert - for et teamwork ;-) Venstrekjøring ble rene barnematen med Arnt som kartleser, navigatør og barneunderholder. Og etter et par Jonathan-stopp og en liten snarvei (ja det var det Arnt påstod…) så fant vi frem til den koselige lille landsbyen Kinsail hvor hjemmene våre lå trygt fortøyd!

Gjensynsgleden med far og kjærest var stor! Jonathan hadde mye å fortelle om alt han hadde opplevd og lært de siste ukene og far syntes lillegutt hadde vokst siden sist. Begge var enige om at fem uker var for lenge å være borte fra hverandre :-) 

Det var deilig å være hjemme igjen!! Nytt land men samme seng :-) Pigalopp var ryddig og pen - ikke verst det etter å ha vært “guttebåt” i fem uker!!! Ja ja - litt seigt av salt her og der men ikke mer enn en må regne med etter havkryss - særlig av dette kaliber :-)

Nå har vi nytt noen deilige dager i Kinsail sammen med Tempest før kursen settes nordover.

En stor takk til Rune Lunde og Robert (Mario) Johansen som mønstret på i St.Martin og hadde tenkt seg med Pigalopp helt til Irland. Været ville det ikke slik og Mario og Rune måtte ta luftveien fra Azorene. Men mannskapsutfordringen løste seg raskt da Trond (Vika Furu), som hadde seilt over Atlanteren med Rattata, stillte som overstyrmann, fokkeslask, førstefender og kokk. Takk Trond - det var sporty! Og forresten Trond - Øystein fortalte at det var du som hadde fikset varmeapparatet - igjen TAKK!!

Kinsail var forresten en veldig koselig liten by som vi fikk nytt i noen dager før vi kasta loss igjen.

0 kommentarer til “12.Juni - Kinsail, Irland”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar