Biscaya neste

Planen nå er altså å gå videre over Biscaya, til enten Santander (200nm) eller Gijon (250 nm) i Nord Spania. Regner å bruke 36 -48 timer på dette strekket. Været ser ut til å være med oss de neste par dagene så vi har satt avgang til i dag. Går ut av havnen i om en time for så å fylle diesel og fikse et par småting.

dsc_0543.JPGHjalmar og Britt-Marie i sin Flying Penguin, en Najad 440.

dsc_0548.JPGVippebroen som stenger marinaen.

dsc_0555.JPGLe Vieux Port, La Rochelle

Vi håper på å slå følge med svenskene. De har tenkt seg til Gijon så da får vi se hvor vi går. Har veldig lyst til å dra både til Bourdeux og Bilbao. Bourdeux ligger inn et elveleie hvor vi må ta av masten for å gå så det blir ikke aktuellt. Bilbao er noe langt inni bukta. Kanskje vi heller leier oss en bil. Det har vært deilig å få noen dager i samme havn. Få roet oss litt ned og ordnet i båten. Endelig føler vi at vi er på tur!!! J

5 kommentarer til “Biscaya neste”


  1. 1 Camilla og Oliver

    Hei dokk 3!
    Veldig kjekt å lesa om turen dokkas, koss dagene fortone seg og koss dokk ligge an. Men tydelig at det ikkje e bare bare å ver på tur. It’s not only only som Petter Solberg seie. Mye som skjer og må fiksas, men uansett alt det så hørres det bare deilig ut. Glede meg te å se mer bilder. Så e me og veldig spent koss det går øve Biscaya buktå :-) God tur videre.

  2. 2 Bente

    Kjempekjekt å høre at ting ordner seg! Goood tur over Biscaya. Hva er planene videre når dere kommer til Spania? Er det full fart til Kanariøyene, eller tar dere noen planlagte stopp i Portugal? Kan der si noe om hvor dere regner med å være første helgen i oktober? Gleder meg til flere bilder og filmsnutter :-)Klem til allle på Pigalopp.
    Hilsen farmoren

  3. 3 hilde og celine

    halloen!!

    fikk endelig greie på adressen.håper dere får en fin tur videre.
    kjempe kjekt å se jonathan igjen.han var jo blitt en stor gutt. god tur videre. m komme nok til å være ofte inne på siden,for å se hvordan d går m dere.

  4. 4 Birgitte

    Hei!
    Så kjekt med en sånnen side! Kjempegøy å følge med dokker på tur og du e flinke å skriva masse. Det virke veldig kjekt selv om dokker har hatt nok utstyrsfeil å stri med te nå!
    Jonathan va kanonherlige! (har jo ikkje sett han før eg :-)
    Eg ska snart ei uka på seilferie i Hellas, glede meg masse te det, men det kan jo ikkje sammenlignas med dokkers eventyr!

    Kos dokker masse videre!
    hilsen Birgitte

  5. 5 Foffen

    hallaisen! her e det tørt og trist. God tur videre, husk redningsvest!

Skriv en kommentar